űrmagyarok

űrmagyarok

Hung-Fu... nem jó..Magor-Jitsu...nem jó. Tai-Chi-Jitsu...nem... TAIKI-JITSU

2015. január 22. - Vérgetzi

Feleim!

             A mai napon egy hagyományőrző fórumon jött velem szembe az Űrszittyaság egyik érdekes vadhajtása, a TAIKI-JITSU. Eredetileg nem erről akartam írni, de magával ragadott a napjainkban Oi! divatos "mindent összekeverünk mindennel, megkínáljuk távolkeleti filozófiával, mint nagyi a halászlét a csipőőssel és had rotyogjon"  recept esetlen bája.


             Először is de mindenképpen mi az a TAIKI-JITSU? Ha valaki látott már verekedős filmet, esetleg a mátrixot, annak rögtön beugrik a Jitsu mint Jiu-Jitsu vagy Ju-Jitsu. Ez bizony távol-keleti egészen pontosan japán hatásról árulkodik. Valószínűleg a Mesternek köze is lehet valamelyest a fent említett iskolához, mint ahogy azt a későbbiekben egy-két mozdulata elárulja. Ha ezen a vonalon haladunk tovább kézenfekvőnek tűnik a megfejtés: Tai mint test, Ki mint a Kínában CHI-nek, (Csí) Japánban Kí-nek nevezett energia. Afféle misztikus erő, ami a Jedikéhez hasonlatos erővel ruházza fel a harczost. Tehát a nevezett stílus nem más, mint Test-Energia-Művészete így nyers fordításban. Ez eddig semmilyen további aggodalomra nem adna okot, mivel tökéletesen alkalmazza a harcművészet-alapítók névadási modelljét. (Tai-Jutsu, Nin-Jutsu, Jiu-Jitsu, Nihon-Tai-Jutsu, stb stb stb sorolhatnám reggelig)(Egyébként A Mester a névadást másképpen indokolja, de zavaros, ellenőrizhetetlen és itt megtalálható: http://taiki-jitsu.gportal.hu/gindex.php?pg=13955955&nid=2391795 )

             Akkor mitől lesz Űrszittya? Kezdjük talán magával A Mester-el. Íme:
1156570268.bmpForrás: taiki-jitsu.gportal.hu

Hmmm... elég súlyos...Nézzük csak mit látunk a képen...Paint-el létrehozott KövérLászló-LiuKang-Shongoku illetve kettő darab....... huh hát nem is tudom mit...
Szerintem ez egy KövérLászló-LiuKang-Shongoku, a lakótársam szerint netto elmebeteg. Habár lehet hogy Assassins Creed jelmez. Szóval jah... ő A Mester.

<Megjegyzés: a későbbiekben amikor azt olvasod: A mester kéretik az alábbi hangot hallani:

>


Amíg gyűjtöttem róla az anyagot igyekeztem időrendi sorrendbe rendezni A Mester tevékenységét. (Egyébként magát Scyta Pap Miklós néven nevezi. Magának a TAIKI-JITSU-nak a történetét, fejlődését nem sikerült tisztán lejegyezni. Valószínűleg azért mert volt 1-2 kikacsintás a JEDI-ERŐ felé;

             Ez a Promo-anyag képet ad a tanítványokról is. Nem szeretném őket pellengérre állítani, mivel valószínűleg hiszékeny szerencsétlenekről van szó. Azonban ha józan hétköznapi tininek azt mondja Kövér László hasonmása, hogy vedd fel ezt a Jedi-pizsamát, megtanítalak varázsolni... valószínűleg nem megy el a bácsi otthonába, ahol a falon fegyverek vannak  és thai-szalonokból ismerős legyező. Az ótvartechno aláfestés külön díjat érdemelne. Látszik hogy A Mester sokoldalú tehetség ért a marketinghez is, (megcélozza a fiatalságot menő Mátrix-szerkójában)  a történelem nagy tudora és bizony remek nyelvész. Ráadásul nem szecskázza el az erejét A Mester homályos fejtegetésekkel...Rögtön elkezdi a nyelvészkedést, és a Paleoasztronautika legnagyobb mestereit megszégyenítő tehetséggel talál bizonyítékot az ősi Egyiptomban a DJEDI erő létezésére. Ábrázolt réztekercsek formájában. Tanait tovaröppenő Star Wars -bevezető formájában hirdeti, ami remekül illik a megjelenített vizuális tartalomhoz. A későbbiekben láthatunk mindenféle Jedi-Push trükköt, a végére pedig olyan fináléban lehet részünk hogy szem nem marad szárazon...(Egyébként élek a gyanúperrel hogy A Mester tevékenysége ihlette meg Kovács MKKP Gergelyt is az OKJ-s Jedi tanfolyam meghirdetésekor)
20349.jpg

              Ez volt tehát a Jedi-kicsapongás... ennek nyomát később nem nagyon látjuk A Mester valószínűleg tévútnak, eretnekségnek bélyegezte. Vaaaaagy tehetséges marketingesként felismerte az egy másik piacban rejlő potenciált... az Űrszittyaságot. Valljuk be Magyarországon igen kevés az olyan fanatikus Star Wars rajongó mint nyugaton, így a felvevő-piaca is igen szűkös lehet. Illetve nem elég hülyék. Mert hogy  a Jedi-biznisz nem jött be...
               A távol-keleti harcművészetek népszerűsége ezzel szemben Magyarországon továbbra is töretlen. Azonban piaci résről itt nem beszélhetünk, talál mindenki a szájízének megfelelőt... olyat ahol folyik a vér, ahol lehet egymást szeretgetni kisnadrágban, ahol misztikus dolgokat hallhatunk, ahol még csak meg sem kell izzadni. Ezt az igen széles piacot támadta meg A Mester... meglovagolva a Szittyaság lendületét és füstölőtől szagló ezoterikus bizsuktól csörgő láncdohányos nyugdíjas nagyiként ontva magából a bölcsességet. Meg is lett az eredménye...

Ez a kép egyébként arra az időre emlékeztet amikor a stilizált p*na mint vallási szimbólum lebegett pubertáló szemeim előtt, én pedig vakon követve a misztikus objektum hívását a rombusz bűvöletében égve loholtam a csajok után.1311009361_86_1.jpg


Gyarapodik hát a kis csapat... Úgy nézem bejött az indián misztikum... A Kozsó-életérzésre nem nagyon térnék ki, mivel nem értek az Észak-Amerikai őslakos kultúrákhoz. Habár annyit a képről is megállapíthatok hogy a három nekünk jobb oldalon álló fiatalember fél az egyébként szemrevaló szöszitől. Illetve hogy vagy kiraboltak egy perui pánsípos zenekart, vagy egy kínai indián biszbasz-árust. A teljes indián-giccs jelen van.. továbbá idézném lakótársamat: -Az ott egy napozó-gyékény?!

Na de ezek itten apacsok/navahók/sziúk/irokézek!!! Miért mondasz ilyet hogy szittyaság? Ezér' e!
1311009435_10.jpgAz ottan keretdob, egy Tankcsapda-jel,(Ha-Ha-HA) egy citera és a többi. Szóval ez egy Crossover... na jó még mindig nincs perdöntő bizonyítéka annak hogy A Mester Űrszittyává lett vón'. De.

Ahhoz viszont hogy ezt kibontsuk alá kell merüljünk az Űrszittyológia bugyraiba. S lőn:
"a Mag tudása, MAG mint őserő uralása, a TUD-at őrzői mindig harcos szerzetesek voltak. gyógyítók, papok, harcosok.
ezt a könyvben levezetem, kielemeztem. aki nem tudja megvédeni a tudást az csak álszent, akit birkamódra a gonosz szolgálatába terelnek, akár tudja,akár nem.
az ősi SZER-tartást zárt körben végezték 12-fővel. a tömegnek már csak a látványos bűvészmutatványt mutatták.
ez még a koronázási szertartásnál is igy működött.
amit egy látó érzékel, azt nem tudja másoknak csak látványelemekkel megmutatni.
Nem bűvészkedést mutatok,a tudati energiát kutatom és gyakorlom, a harcművészetben,és a gyógyításban egyaránt." Forrás: Scyta Pap Miklós - Taiki Tanítások

Itt már megjelentek a megfelelő hívószavak, közeledik A Mester tanaiban az Ezoterikus-Űrszittyológia keményvonalasaihoz. Úgy nézem távol esik az UFO-hívő konteosoktól, azonban nagyot húzott a SprituálisMetafizikus Mélymagyarság legtöményebb pálinkájából.

A fent említett Spirituális Tudatállapot-módosulás pedig a következőkben csúcsosodott ki, miután elért a megfelelő szintre:

Először is kellett egy megfelelő Harczi Rendszer:








Megjegyezném: tapasztalatból tudom hogy ha csak kicsit verik nyakon az embert az is marha kellemetlen. Ezen a videon pedig bebizonyosodott hogy tényleg...

Az alábbiakban teljesen eladható bemutagatót láthatunk...

 

Szépséghibái az ótvartechno, a random bevágott képek emberekről és a végén a demoralizáló nyakmasszázs amit A Mester földrevitel végén ad...és 2:36-nál van jön a katarzis :D a KövérLászló-LiuKang-Shongoku. :D Ott elszakadt a cérna.

Végül már táborokat is tart...igen tanulságos...

 

Itt már aztán tényleg minden van...Életpontok, Lebegtetés, érintés nélküli bunyó.. Jajj...Ez az egész folyamat kiteljesedésének tűnik. A Mester útkeresése véget is ért. Megfejtette a megvilágosodás titkát... elérte a központot. A Ying meg a Yang téves értelmezésére is felhívta a figyelmünket, kiadott közben 3 könyvet és vezetett nem egy tábort, tanítványokat képzett ki. (egyébként látszik a harcművész múltja a srácok azért elég ügyesek már amikor nem ájulást mímelnek)

Elhangzik a legutolsó video--ban egy mondat: Ilyet csak a filmekben láttam... hát ilyen ezoterikus szektákat akik messziről ájuldoztatják egymást én is csak a filmekben láttam. Általában vígjátékokban. Többnyire pedig egy barlangban vagy egy sivatagban várták a halált vagy az idegeneket. Esetleg kinyírták magukat. Vagy valakinek a pömpölője bánta. Mindenképpen valakinek a valmije bánta. Azonban hagyjuk a szapulást. Inkább mutatok egy példát arra hogy melyik modellt követi valószínűszeg A Mester.




             Mint láttuk hasonló bűvészmutatványokra képes az Úr. A következő videoból pedig kiderül hogy miért ne higyjünk Kövér László Hasonmásának Aki Meg Akar Tanítai Varázsolni. Ezért:



Mert valószínűleg csak egy másik bolond öreg bácsi aki annyiszor mondta el a sületlenségeit hogy elhitte. Tudom nem szép dolog azon nevetni hogy elvertek egy bolond öreg bácsit. Azonban attól tartok úgy lebegteti a pisztolyt A Mester ahogyan a kopasz japán a tanítványait veri távolról.



Forrás:
http://www.scribd.com/doc/221900247/III-Taiki-Tanitasok#scribd
http://ezoterika.network.hu/forumtema/taiki-video
taiki-jitsu.gportal.hu

http://kisvarda.szabolcsmegye.com/kisvarda/mit-jelent-a-taiki-jitsu

https://www.youtube.com/user/ScytaPap

A bejegyzés trackback címe:

https://urmagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr187097855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása