űrmagyarok

űrmagyarok

Űrszittyológiai alapismeretek 1. rész

2015. január 18. - Vérgetzi

Űrszittya kisokos kezdőknek, alapfogalmak.


Űrszittya: mélymagyar érzelmű spirituális hobbitudós/látó/érző és egyéb parafenomén illetve ezen mozgalmak tudományok követői és hívői. Metszetet képez a konteo-hívők bizonyos rétegeivel, illetve UFO-hívőkkel, esetenként önjelölt szektavezérekkel és követőikkel.

3997600.jpg

Mélymagyar: Magyarságát az egészségesnél jóval intenzívebben megélő személy, ide tartoznak még ez operettnáczik és a karosszéknáczik
laci_a_hungarista_552260_75757.JPG

Hobbitudós: Általában normális polgári foglalkozása mellett/helyett a tudomány (történelemtől a csillagászaton át a földrajzig, kémiáig bezárólag minden ide tartozik) mainstrem nézetei helyett egyfajta alternatív valóságban hívő, azt kutató, esetenként generáló személy.3997606.jpgLátó/érző/spiritiszta: önjelölt táltosok, léleklátók, szíriuszi leszármazottak, nefilimek, fénylények és rokonaik illetve idős emberek furcsa történetekkel.3997609.jpgKonteo: konspirációs teória, összeesküvés-elmélet.

obama-illuminati-1024x576.jpg

Operettnáczi: utcán masírozást, a friss levegőn való nácziskodást esetenként huliganizmust előnyben részesítő csúnya kopasz bácsi aki általában nem túl kedves.

3997624.jpg

 

Karosszéknáczi:otthonában, kellemes környezetben, egy csésze kávé és újság mellett "nácziskodó" személy. Lexikális tudásuk a második világháborúról általában több mint kielégítő. Kiterjedt ismeretekkel rendelkeznek a kérdéses fegyveres konfliktus minden részletéről.

Szíriusz: egy csillag. nem bolygó. hanem csillag. és állítólag laknak rajta.. a szíriusziak... mi meg a Magyarok kommunikálunk velük előadótól függően más és más közvetítőkön keresztül. Na most kezdődik majd a galibaindex.jpeg

Nefilimek: Erich Von Daniken örökségét meglovagolva nőtt ki a földből a Paleoasztronautika fogalma.. ami dióhéjban annyit tesz hogy a piramisoktól a kecsketúróig mindent az idegeneknek köszönhetünk... Na ez majd megér egy misét...az hogy az idegenek embereket csinálgattak meg és ebből születtek az első ilyen hibrid NEFILIMEK. Már rég a feledés homályába vész hogy miért, de a Kárpát-medencében nefilimnek hívja magát boldog-boldogtalan  aki úgy érzi köze van az idegenekhez.

A Paleoasztronautika röviden:10616222_730773053644811_5680606104834615490_n.jpgMára ennyi. A következő részben:
fénylények, és közvetítőik... a sprituális alapú össze és esküvések dióhéjban.

A bejegyzés trackback címe:

https://urmagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr197087043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása