űrmagyarok

űrmagyarok

Nyelvész Imre

2015. január 18. - Vérgetzi

Tisztelt Olvasó!

Szeretném veled megismertetni az egyik kedvenc űrszittyámat aki nem kisebb fába vágta a fejszéjét mint hogy; a Magyar Nyelv -et mint kódrendszert visszafejtve világrengető összefüggéseket tárjon a világ elé történelmünkkel jelenünkkel kapcsolatban a hadtörténettől a közgazdaságon át a nemzetközi politikáig. Ezeknek a nagyszerű összefüggéseknek a hallatán aztán agymosott spiritiszta legyen a talpán aki nem kapaszkodik meg az aurájában. Íme:




Imrénk nem szarral gurigázik... Pillanatok alatt eljut A körosztástól a néger krisztusokig akiket kiírtott Szent István aki egy hazaáruló német feleséggel... Lesz Somló-ból Omlós... Dino-ból Odin a pecsétből állat és miegymás...Nem kell hozzá nyelvésznek lenni hogy hamar megfájduljon az ember feje. Ráadásul a fickó olyan mint egy humorista. Kiállítod és képes órákon át ontani magából (rögtönzött?) sok esetben random dekódolással/párosítgatással előállított bizonyítékait. Természetesen mindez a MAGYARSÁG-ot támadó/eláruló/behálózó/megmételyező föníciaiak és hasonló idegen népek összeesküvéseinek bizonyítéka. 

 

Vegyük át akkor a történteket: az első 1 percben...
-Nem telt el 60 másodperc de kiderült hogy a krisztusok azok a demokrácia pártiak akik tudnak kört osztani.
-Van nekik tarsolyuk is (akkor ezek lesznek honfoglaló eleink)
-Ezeket kiírtja István...mert hogy ezek sokan vannak...négerek is afrikában... István keze ilyen messzire is elért...
-A körosztóság pedig egyfajta telefonközpontos szerepkört is jelent..

Hmmm most kedvem volna belehallani az üzenőrendszerbe a Szíriuszkodást....



3997007.jpg

 

 

Nade ne találgassunk túl sokat... a körosztóság akko legyen inkább táltos.. amíg nem említi a Szíriuszt addig ne UFÓzzunk :D véljük az üzenőrendszert ilyen spriruális dolognak és akkor táltosok.

Akkor Szent István Darth Vader? Birodalmi? Bábkormány is van? Omlós? Somló? A lula... vízne kárja...Úr uruk..uruk hai ... stimmt?

A bejegyzés trackback címe:

https://urmagyarok.blog.hu/api/trackback/id/tr187085373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása